logo website.jpg

uw ambachtelijke slager
Slagerij Brunen - Ambachtelijk lekker
 
image001.jpg

Webshop slagerij Brunen

In onze vernieuwde webshop verkopen we niet zomaar een stuk vlees. Al het vlees en toebehoren is uitgekozen op verschillende factoren die volgens ons bijdragen aan een betere smaak, duurzaamheid, beter leven voor de dieren en een betaalbare prijs.
We laten u graag weten waarom we voor de volgende concepten hebben gekozen:


Ruyghveen, varkensvlees met Peelkarakter. De varkens zijn geboren, opgegroeid en verwerkt in de Peel. De kwaliteit kenmerkt zich door minder dripverlies, steviger vlees,mooie kleur, een betere houdbaarheid en dus meer smaak
Een van de 4 boerderijen waar de Ruighveenvarkens opgroeien is gelegen in Roggel en word gerund door Mark Tijssen. 
Wilt u meer weten over Ruyghveen, kijk  op www.ruyghveen.nl.


Robuust rundvlees, puur Hollands rundvlees. Robuust rundvlees is geinspireerd op de volgende transparante uitgangspunten: dierenwelzijn,puur Hollands,pure kwaliteit en puur duurzaam.Het is 100 % gecontroleerd rundvlees wat vanaf de geboorte tot op uw bord traceerbaar is. U proeft in alle produkten die wij voor u vervaardigen de (h)eerlijke smaak van Robuust Rundvlees.
Wilt u meer weten over Robuust Rundvlees, kijk op www.robuustvlees.nl

Gildehoen kipprodukten. Alle Gildehoen kippen zijn opgegroeid zonder antibiotica dus 100 % antibioticavrij.
De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. Met de Gildehoen koopt u een puur pluimveeproduct, gezond en zeer smaakvol kippenvlees. Iets duurder maar toch vriendelijk geprijsd.

 

Maak uw keuze uit onderstaand assortiment. Heeft u vragen of opmerkingen over een van de produkten dan horen we dat graag.